Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем отпред !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В момента и при мен има подобен проблем и не мога да разбера от къде е. Само че при мен се чува когато колата е в движение и завивам на ляво, а шума идва от предно дясно колело. Сменил съм преди 10 000км главина не вярвам да е от нея, а в същото време няма и особения шум на разбит лагер.
    Мислех си за каре, но при тръгване няма шума!!! Има го само в движение! Странно ще проверя и аз за тази ламаринка... дано да е от нея.
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от val_mcrae Покажи съобщение
      В момента и при мен има подобен проблем и не мога да разбера от къде е. Само че при мен се чува когато колата е в движение и завивам на ляво, а шума идва от предно дясно колело. Сменил съм преди 10 000км главина не вярвам да е от нея, а в същото време няма и особения шум на разбит лагер.
      Мислех си за каре, но при тръгване няма шума!!! Има го само в движение! Странно ще проверя и аз за тази ламаринка... дано да е от нея.
      Колега не ми остава време да ида до сервиза пребирам се късно , и преди малко слезнах и проврях ръка през джантата на въпросното колело и от долната страна на спирачния апарат от задната страна като чели напипах наистина издадена ламаринка (на другото колело не е така) може би наистина там е проблема
      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

При мен също го имаше това с ламаринката. Първо от ляво се беше откачила и закачаше някъде и се чуваше нещо като стържене, а после и от дясно, но там звука беше звънтящ, като мина през неравност. Свали джантата и ще разбереш ако е ламаринката. Ако са се скъсали долните 2 нита, и виси само на горния доста трудно ще я извадиш.
        Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
          При мен също го имаше това с ламаринката. Първо от ляво се беше откачила и закачаше някъде и се чуваше нещо като стържене, а после и от дясно, но там звука беше звънтящ, като мина през неравност. Свали джантата и ще разбереш ако е ламаринката. Ако са се скъсали долните 2 нита, и виси само на горния доста трудно ще я извадиш.
          Добре де не трябва ли да се занити пак като се свали диска евентуално знам ли да се завари или трябва да се отстрани

Comment

Нямам представа, от ляво ми падна зимата 2010, а от дясно преди 2 месеца. Нямал съм проблеми до сега. Твоя звук кантящ ли е или стържещ ?
            Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
              Нямам представа, от ляво ми падна зимата 2010, а от дясно преди 2 месеца. Нямал съм проблеми до сега. Твоя звук кантящ ли е или стържещ ?
              Стържещ все едно с вилица да драскаш по ламарина но с различен променлив натиск най-просто така бих обяснил шума

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                Стържещ все едно с вилица да драскаш по ламарина но с различен променлив натиск най-просто така бих обяснил шума
                Ако е от ламаринката се занитва наново и заспива
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Дам оказа се точно тази ламаринка наложи се момчето да свали целия диск за да я махне , погледнах дясното колело и там липсваше явно са всеобща болежка хиляди благодарности колеги

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                    Дам оказа се точно тази ламаринка наложи се момчето да свали целия диск за да я махне , погледнах дясното колело и там липсваше явно са всеобща болежка хиляди благодарности колеги
                    Не е добра идея да липсва ламаринката шарнира е критично близо до диска и температурата му ще скапе маншончето на шарнира както и греста в него и после ще се чудите кви са тия менте носачи
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                    X